Voor al uw feestjes in Limburg, Nederland en België! Live muziek met Soul!!!
Geachte bezoeker,

Heeft u binnenkort een feest en wilt u relaxte, sfeervolle achtergrondmuziek met gitaar?
Of zoekt u liever een muziekduo, dat op aangenaam volume uw gelegenheid weet te omlijsten?
Graag verzorg ik alleen of samen met mijn medemuzikanten uw feest met mooie live muziek.


Tijdens een solooptreden speel ik sfeervolle gitaarmuziek op de achtergrond in combinatie met
bekende popnummers en gitaarnummers met zang.
Meestal bepalen de sfeer en de mensen mijn repertoire.

Ik vind het wel belangrijk, dat het authentiek klinkt en een aansluit bij de sfeer.
Ook is mijn repertoire "up to date" en bevat ook liedjes van nu.
Waar kunt u mij boeken:
Ik speel door heel Nederland, België en Duitsland.

Hier een klein videofragment, opgenomen tijdens een huwelijksceremonie.
Of met contrabas en gitaar....lekker swingen en de muziek is niet te hard!!!

Ook kunt u mij ook in andere bezettingen boeken, bijvoorbeeld samen met een zangeres.
Dit duo met de bezetting gitaar en zang speelt mooie fadomuziek, dansbare tangos,
easy listening en jazzy repertoire, maar ook muziek uit de jaren '80 tot nu.
De perfecte match voor fadoavond, live muziek voor restaurant,
achtergrondmuziek met gitaar voor feestjes....

Al deze formaties zijn ook geschikt voor een huwelijksfeest, bedrijfsfeest, diner, personeelsfeest,
zakelijke ontvangsten, exposities, verjaardagsfeest, recepties, ceremonies, .....

U kunt graag vrijblijvend contact opnemen voor een gratis offerte.

Met vriendelijke groet,

P.Schappert

Back to homepage
Klick hier voor een gratis offerte
Gezellige live muziek voor bedrijfsfeesten, recepties, bruiloften en verjaardagen!
Direct contact:06-27360932
Band boeken voor feest
Solo optreden ( gitaar en zang)
Live gitaarmuziek en ambiance muziek (al vanaf 150,00 Euro)

Live gitaarmuziek als muzikale omlijsting voor uw feest of receptie. Graag verzorg ik uw gelegenheid met sfeervolle ambiance en live gitaar muziek. Denk hier aan bekende popnummers, jazz, popliedjes, easy listening met sologitaar of zangeres. Voor alle soorten feesten zoals recepties, huwelijksfeest, tuinfeest, bedrijfsfeest, personeelsborrel en bruiloften. Maar ook een huwelijksceremonie op een trouwlocatie in Limburg is mogelijk muzikaal te omlijsten. Patrick Schappert is een ervaren live gitarist die weet met sfeervolle gitaarmuziek een huwelijksceremonie te omlijsten. Bent u op zoek naar een gitarist voor een feest? Ook u diner, tuinfeest, ealking dinner is een sucdes, als een muzikant met de gitaar live tijdens uw bruiloft speelt. Of natuurlijk een High Tea met spaanse gitaarmuziek, flamenco of eenvoudig klassieke gitaarmuziek. Ik speel in omgeving Maastricht, Heerlen, Sitaard, Limburg en België. Ook kunt u achtergrondmuziek met gitaar boeken in vorm van een duo met de bezetting zangeres en gitaar. Ook als gitaar achtergrondmuziek met gitarist en zangeres of een muziekduo voor diner, zakelijke bijeenkomst, verjaardagen en jubilea.

Een jazzband of jazztrio inhuren in de omgeving Maastricht doet u bij Schappert Music. Zo bent u verzekerd van professionele muzikanten die uw diner of diner dansant met easy listening repertoire in Vaals, Heerlen, Eindhoven of Sittard muzikaal weten te omlijsten. Of wilt u liever een coverband inhuren voor een feest in Maastricht? Aangenaam volume zodat u erbij een gesprek kunt voeren zijn bepalend als u een orkest wilt boeken voor een oktoberfeest in Sittard of in Masstricht.. Een goed easy listening jazzband boeken in Limburg kunt u makkelijk bij Schappert Music. Een leuk bandje of ambiance duo met live muziek inhuren voor een feest zorgt zeker voor de juiste sfeer. Deze zijn ideaal voor huwelijksfeesten, personeelsfeest en bedrijfsborrels. Men kan gewoon luisteren naar live muzikanten die jazz spelen of natuurlojk erbij dansen tijdens het dansfeest of dansavond. Kijkt u daarom bij Schappert Music om een betaalbaar jazztrio of jazzduo met zangeres inhuren in Eindhoven..

Zoekt u voor uw evenement een Rock n roll bandje die met bezieling Swing, Blues en Rock n Roll speelt? Schappert Music is het adres voor swingende bands voor feesten en partijen in omgeving Maastricht, Sittard, Heerlen, Venlo en Eindhoven. Of heeft u specifieke ideeën hoe uw huwelijk of feest omlijst moet worden met een Rock n roll avond of dansavond? Schappert Music heeft hiervoor de juiste tip en orkesten om uw jubileum tot een topavond te maken. Maar u kunt hier ook terecht als u wilt trouwen in Limburg met live band of Rock n Roll trio of een echt swingende Jazzband uit Maastricht.

l

h5> Een bruiloft is met een achtergrondmuziek bandje huren altijd sfeervol. Beroepsmuzikanten met conservatorium diploma of een bandje huren op een receptie of een bedrijfsfeest . Zo zijn zijn live muzikanten altijd vooruit. De stijldans op aangenaam volume tijdens een diner dansant of een bedrijfsborrel is een jubileum. Bij een tuinfesst, een personeelsfeest of bedrijfsfeest is een aangenaam volume verzekerd. Ook voor gemeleerd publiek is dit bandje huren voor achtergrondmuziek of een bands boeken voor een huwelijks-receptie is altijd de ideale live muziek bandje .

In Belgie, Vlaanderen en Maastricht of in de provincie Limburg een bandje huren is altijd sfeerol en op maat. Muziek huren in Belgie of in de provincie Vlaanderen of Limburg. Een achtergrondmuziek Bandje inhuren of een Band huren met een Muziek duo is net zo gemaakelijk als het vinden van Huwelijksrecepties op professioneel en op maat.

Een achtergrondmuziek muziekduo boeken is in Belgie en met name in Brüssel en Maastricht of Heerlen een tuinfeest. Ambiance duo met live muziek boeken of een bandje inhuren voor achtergrondmuziek is altijd sfeervol en op maat. De bruiloft, kermis, huwelijksfeest worden professioneel verzorgd door een achtergrondmuziek bandje voor huwelijk.

Live band met muzikanten voor een receptie vind je bij Schappert Music. Ook in Vlaanderen en heel Nederland zijn walking dinners erg geliefd. Een walking dinner is samen met een ceremonie met een aangenaam volume. Het muziekorkest speelt live niet te hard, zodat men een geprek kan voeren Ook personeels en bedrijfsfeesten weten van bedrijfsborrels een achtergrondmuziek bandje of een verjaardag mooi te horen op aangenaam volme.

Patrick Schappert from Patrick on Vimeo.

Texas Dolls Duo from Patrick on Vimeo.

l

Een bruiloft is met een achtergrondmuziek bandje huren altijd sfeervol. Beroepsmuzikanten met conservatorium diploma of een bandje huren op een receptie of een bedrijfsfeest . Zo zijn zijn live muzikanten altijd vooruit. De stijldans op aangenaam volume tijdens een diner dansant of een bedrijfsborrel is een jubileum. Bij een tuinfesst, een personeelsfeest of bedrijfsfeest is een aangenaam volume verzekerd. Ook voor gemeleerd publiek is dit Bandje huren voor achtergrondmuziek of een Bands boeken voor een huwelijks-receptie is altijd de ideale live muziek bandje .

In Belgie, Vlaanderen en Maastricht of in de provincie Limburg een bandje huren is altijd sfeerol en op maat. Muziek huren in Belgie of in de provincie Vlaanderen of Limburg. Een achtergrondmuziek Bandje inhuren of een Band huren met een Muziek duo is net zo gemaakelijk als het vinden van Huwelijksrecepties op professioneel en op maat.

<
>